Reteta Gloriei: Cum ne manipuleaza guvernarea PSD-ALDE folosind principiile de „insclavizare” din manualul comisarilor sovietici?

1487

Nu mai am nici o indoiala, ca in criza lor de competenta si devorati de o sete oarba de putere si bani publici, atat de conectatii la interesul rusesc in regiune, Dragnea, Valcov si paiata plurigama, Calin Popescu (AVO) Tariceanu au recurs la „Biblia” stalinismului si anume „Directivele NKVD cu privire la teritoriile ocupate de catre Armata Rosie”… (obsesia rosului sangeriu care defineste Ciuma bolsevica, dincolo de timp…)

Voi reda o parte din acest document strict autentic, elaborat de serviciile secrete de la Kremlin in 1947 si descoperit in biroul presedintelui Poloniei, Boleslaw Beirut (1945-1952). El a fost publicat, pentru prima oara, in ziarul tiparit clandestin de Sindicatul Solidaritatea, „Novi Dzienic” in 1981.
Aceste directive trasate comisarilor NKVD, precursorul KGB pentru sovietizarea tarilor intrate sub influenta Moscovei, au fost gandite de Lavrenti Beria, cel mai cumplit calau comunist care spunea: „Acolo unde calca Armata Rosie se impune sistemul social comunist!”
Voi enumera cateva dintre directivele staliniste, care mi se par astazi, mai actuale ca oricand in filosofia guvernarii Ciumei Rosii, personificate de liderii PSD si ALDE.

Se va acorda o atentie deosebita persoanelor cu capacitati organizatorice si cu sanse sigure de popularitate. Acesti oameni trebuie cooptati, iar in cazul in care se opun, se va bloca accesul lor la posturi ierarhic superioare.
Se va urmari ca functionarii de stat (exclusiv organele de securitate si din industria minelor) sa aiba retributii mici. Aceasta se refera indeosebi la sfera sanatatii, justitiei, culturii, respectiv la cei care detin functii de conducere.
In toate organele de guvernamant, respectiv in majoritatea uzinelor, trebuie sa avem oameni care conlucreaza cu serviciile noastre speciale, fara stirea organelor administrative locale.
Se va urmari cu strictete ca presa autohtona sa nu transmita date privind calitatatea si sortimentul marfurilor ce ni se transporta. Nu este voie ca aceasta activitate sa se numeasca comert. Trebuie neaparat mentionat faptul ca e vorba de schimburi de marfuri.
Se vor exercita presiuni asupra serviciilor publice in sensul ca acestea sa nu acorde acte doveditoare a proprietatii asupra pamantului; actele vor arata doar calitatea de lot dat in folosinta, dar niciodata pe aceea de proprietate a detinatorului.

Politica fata de mica gospodarie taraneasca urmeaza acest curs pentru a face gospodaria particulara nerentabila. Dupa aceea, trebuie inceputa colectivizarea. In cazul in care ar interveni o rezistenta mai mare din partea taranilor, trebuie redusa impartirea mijloacelor de productie repartizate lor, concomitent cu cresterea obligatiilor de predare a cotelor. Daca nici asa nu se ajunge la rezultatul scontat, trebuie organizat ca agricultura sa nu poata asigura aprovizionarea cu alimente a tarii, astfel ca necesarul sa trebuiasca acoperit prin import.

Trebuie facut totul ca hotararile si ordinele – fie acelea cu caracter juridic, economic sau organizatoric – sa fie nepunctuale.
Trebuie facut totul ca anumite cazuri sa fie discutate concomitent de mai multe comisii, oficii si institutii, insa nici una dintre ele sa nu aiba drept de decizie inainte de a se consulta cu celelalte (fac exceptie cazurile ce vizeaza industria minelor).
Sindicatele din uzina nu pot exercita nicio influenta asupra activitatii din uzina. Ele pot lucra doar la punerea in practica a hotararilor si atat.
Sindicatele nu au dreptul de a se impotrivi conducerii in nici o problema. Sindicatele trebuie sa fie ocupate cu alte probleme minore ca de exemplu: organizarea odihnei in concedii, discutarea cererilor de pensii si imprumuturi, programe culturale si distractive, organizarea de excursii, repartizarea marfurilor deficitare, justificarea unor puncte de vedere si decizii ale conducerii politice.

Trebuie organizat ca numai acei conducatori sa fie avansati care executa impecabil problemele cu care au fost insarcinati si care nu le analizeaza depasind cadrul activitatii lor.
In legatura cu activitatea bastinasilor care sunt purtatori ai unor functii de partid, de stat sau administrative trebuie create asemenea conditii, ca acestia sa fie compromisi in fata angajatilor, astfel incat sa devina imposibila intoarcerea lor in anturajul initial.
Punctualitatea transporturilor de orice gen trebuie perturbata.
Intreprinderile proprietate personala, micii meseriasi si micii industriasi sa primeasca doar astfel de materii prime si utilaje inferioare si care sa impiedice productia de calitate. Pretul acestor marfuri sa fie mai mare decat pretul produselor similare ale intreprinderilor de stat.
Trebuie extinsa birocratia statului in cel mai inalt grad in toate domeniile. Este admisa critica activitatii organelor administrative, insa nu se admite nicidecum scaderea numerica a personalului si nici functionarea normala a aparatului birocratic.

Din scolile elementare, de specialitate, dar mai ales din licee si facultati trebuie sa fie inlaturati profesorii de valoare care se bucura de popularitate. Locurile lor trebuie sa fie ocupate de oameni numiti de noi, avand un nivel de pregatire slab sau mediocru. Sa se analizeze diferentele dintre materii, sa fie redusa cantitatea de material documentar, iar la licee sa se opreasca predarea limbilor latina si greaca veche, a filozofiei generale, a logicii si geneticii. In manualele de istorie nu trebuie amintit care dintre domnitori a servit sau a vrut sa serveasca binele tarii.

Se va insista pe lacomia si rautatea oricarui rege, pe efectul nefast al monarhiei si pe lupta poporului asuprit. In scolile de specialitate trebuie introdusa specialitatea ingusta.
Se va cauta ca acei care lucreaza in diferite functii indiferent cat de mici, sa fie schimbati si inlocuiti cu muncitori cu cea mai mica pregatire profesionala, necalificati.
Trebuie ca la facultati sa ajunga cu prioritate, sau in mod exclusiv, cei ce provin din cele mai joase categorii sociale, cei care nu sunt interesati sa se perfectioneze la nivel inalt, ci doar sa obtina o diploma.

Probabil, parcurgand aceste directive pe care le-am selectat, aveti senzatia unei teribile actualitati, desi ele au fost gandite cu exact cu 70 de ani in urma, in ceea ce rusii numeau Maskirovska, adica Ingineria sufletelor. Nimic nu s-a schimbat in softul de gandire ale pesedistilor, caci ei nu sunt altceva decat urmasii directi ai comunistilor si bolsevicilor impusi de tancurile sovietice. Serban Nicolae a demonstrat cu prisosinta ca si-a insusit „initierea” transmisa de catre mentorul sau Ion Ilici Iliescu, fiul unui Cominternist si agent de influenta al Moscovei, cand a facut mizerabile afirmatii despre eroii anti-comunisti.

Si acum, voi incerca sa demonstrez ca liderii PSD-ALDE nu sunt doar niste cretini patentati ci niste ticalosi abili, care au inteles ca pot manipula masele mari de romani, tinute in incultura, ignoranta, salbaticie si inapoiere, tocmai pentru a ramane docile si placide, fara sa-si puna prea multe intrebari…

Principiul calauzitor al guvernantilor de astazi, atat de bine reprezenati de cea supranumita (nu intamplator) Volguta Vasilescu este postulat de insusi Nietzche: „Daca vrei ca lumea sa-ti fie recunoscatore, nu le da ceva ci ia-le ceva, apoi ajuta-i sa indure lipsa!”… Desigur, nu cred ca patachina a auzit sau a citit ceva din filosofia nihilistului german, dar aplica, in orb conceptul, ca un politruc disciplinat.

Prin tot ceea ce intreprind, acesti talhari bolsevizati ajunsi la a patra generatie nu fac altceva decat sa repuna in practica unul dintre predicatele staliniste, desi calendarul ne plaseaza in Uniunea Europeana de 11 ani… si anume: Crearea izolarii. Izolarea de viata de odinioara, de prieteni de familie, de obiectele din trecut ale subiectului respectiv si chiar crearea de neincredere in propria-i judecata. Aici contribuie din plin armata de vuvuzele isterice conduse de „pastorul” Gadea si spagasinul terorist mediatic Mircea „Pupa Fese” Badea, precum si de catre prietenul lor bun, iscusitul tonomat Ciutacu, acompaniati de d-alde Ciuvica, Plesoianu si alti tristi! Reteta succesului acestui grup de crima organizata este cel mai evident in politicile madamei Firea, cea care confunda Bucurestiul cu balciul patronat de magraonul Pandele… regele din Voluntari.

Schema este simpla si se bazeaza pe impunerea unei ierarhii si autorati de sus in jos (obedienta!). Principiul ascultarii orbeste si fara cracnire. Problema cozilor de topor care indeplinesc asemenea “misiuni” e ca ei insisi au fost astfel “spalati pe creier” si astfel devin ei insisi insclavizati si spalati pe creier.
La nivel macro, filosofia guvernamentala urmareste, pas cu pas o alta linie de executie de factura sovietica, reactualizata in programul de guvernare asumat de „Daddy” (in rusa, Tatucul) Dragnea: Instaurarea unei situatii economice prebusite. Iata cheia: Toata miscarea banilor trebuie sa se faca de jos in sus, toti sclavii sa munceasca pentru stapanii lor, toate resursele sa fie detinute de conducatorii lor. Asa vor avea puterea sa angajeze sau sa concedieze pe oricine ar dori.
Rolul mogulilor de presa, Voiculescu, Ghita si fostii securisti de joasa speta Adrian Sarbu si Sorin Ovidiu Vantu a fost dintotdeauna sa faca ca totul sa devina relativ. In aceasta mascarada, “ei” vor sa discrediteze principiile de moralitate si responsabilitate facandu-le relative si subordonate “cuiva din varf”!

Scopul scuza mijloacele. Trauma e folosita pentru a crea subiecti tot mai obedienti, totul in numele unui viitor mai bun! Frica (la nevoie, teroarea) si simtamantul de vinovatie sunt elemente de coeziune. Iubirea si bucuria se distribuie in doze mici obedientului.
Prin puterea propagandei valorile umane sunt rasturnate cu susul in jos adevarurile evidente sunt trecute sub tacere iar minciunile devin adevaruri. Poti constata toate acestea urmarind zilnic Antena 3 si RTV…
Dragnea a invatat o alta lectie pretioasa de la comisarii sovietici, pe care sunt convins ca-i venereaza in secret, si anume dobandirea si impunerea increderii absolute. Este principiul “Increderii Totale”. Toti ceilalti trebuie sa-l trateze pe „taranusul” asta din Teleorman ca pe un „Zeu Frica” si adularea fara urma de indoiala este hrana de care au nevoie despotii pentru a-si duce la final obiectivul.
La carma Ministerului de Interne, biata secretara Carmen Dan, executa, sunt convins, fara sa banuiasca macar ce face, un alt comandament de gandire de factura sovietica si anume exercitarea unui comportament brutal impotriva tuturor celor care nu accepta ierarhia de putere auto-impusa. Vezi comportamentul Jandarmeriei fata de protestarii #REZIST, maca prin prisma amenzilor uriase… Pentru a reusi, brutalitatea trebuie sa impuna celelalte principii fara lamentari despre “daca e bine sau rau”…

Sa nu uitam cel mai important aspect: cei ce vor sa insclavizeze pe altii ii vor pe acestia ignoranti, si deconectati de ei insisi si ceilalti. Asta se face zilnic printr-o educatie nefolositoare, prin a ne tine permanent ocupati si in confuzie, bombardandu-ne cu stiri despre violenta si cruzimi, pornografie, alcool si droguri, manele si distractie vulgara, prin a ne oferi hrana cu toxine, prin invidie, lacomie, vinovatie, furie, frica, etc!
Cred ca a venit vremea sa ne scuturam, dupa atata amar de vreme de aceasta pelagra numita pe nedrept politica de stat! „Desteapta-te romane din somnul cel de moarte!”