JANDARMERIADA 10-11 august 2018: lovitura de stat esuata indreptata impotriva Presedintiei Romaniei, SRI, SPP, Parchetul General

14817

Este limpede că noi asistăm zilele acestea la o demantelare a unui plan uriaș de manipulare dublat de o propagandă absolut dementă printre care se află și gruparea de presă arondată ciumei roșii, Antena3. Planul a început din punctul meu de vedere odată cu acel așa zis organizator al mitingului din diaspora, fostul PSD-ist Emanuel Cioacă, care a înregistrat la Primăria Capitalei solicitarea organizării unui miting de un milion de persoane, reprezntând o cifră absolut halucinantă, care să justifice o prezență masivă și foarte bine pregatită a trupelor de jandarmi. La acesta se adaugă renunțarea pe parcurs, exact cu două zile înainte de protestul din 10 august, a acestui individ în a mai organiza manifestația, continuată de readucerea în opinia publică a unui individ nebun care a mai apărut de fiecare dată când trebuia denigrat un miting de protest. Acel nebun, Ovidiu Grosu, care a apărut și la Roșia Montană și când oamenii protestau împotriva gazelor de șist de la Pungești și așa mai departe și care a afirmat că va fi o revoluție sângeroasă, a avut ca scop prin afirmațiile sale să întărească și mai mult dispozitivul de apărare împotriva unei așa zise lovituri de stat a unor proteste violente.

O altă etapă a planului este persistența cu două zile înainte de miting a propagandiștilor ciumei roșie de la Antena 3 în a spune că vor exista violențe, la care se adaugă și postarea lui Aurelian Pavelescu care transmite că va fi incendiat Guvernul

Toate acestea au fost predicatele unui plan operațional coordonat de Liviu Dragnea și Carmen Dan care a avut ca scop înăbușirea protestelor de pe 10 august, compromiterea diasporei și instaurarea unui regim autoritar milițienesc de forță în România.

Faptul că purtătorul de cuvânt al Jandarmeriei, Marius Militaru, care într-o conferință de presă a spus că toată această acțiune este supervizată de un procuror militar, iar apoi răsucirea acestora prin afirmarea că s-a autosesizat un procuror de la Parchetul Militar sunt lucruri fără precedent și care nu se înscriu deloc în firescul acțiunilor instituționale. Dublarea afirmației lui Marius Militaru de către Carmen Dan care a afirmat că protestul a fost supervizat de un procuror militar denotă pentru mine foarte clar că se încearcă murdărirea imaginii unui protest absolut pașnic și transformarea lui într-un pretext de destabilizare a României și de preluare a celorlalte instituții care s-au predat ciumei roșii, iar aici mă refer direct la Administrația Prezidențială, Parchetul General, SRI și SPP.

De asemenea, faptul că există multe neconcordanțe între punctele de vedere ale Parchetului General și Ministerului de Interne și ale Jandarmeriei cu privire la ce s-a întâmplat în 10 august întărește și mai mult punctul meu de vedere. Cred că doamna Carmen Dan trebuie să își dea demisia de urgență în primul rând pentru afirmații neprobate și minciuni. Cred că poziția Parchetul General este lămuritoare pentru opinia publică referitor la prezența acelui procuror și pentru oricine care are măcar doi neuroni funcționali acest scenariu este demontat deja pas cu pas

Presa internațională și ONG-urile internaționale, culminând cu Amnesty International care este un ONG pentru apărarea drepturilor omului și care suspectează că au fost folosite gaze iritante neurotoxic, chimice, au grăbit puțin grupul mic de PSD-iști, vechi dar mult mai raționali decât gruparea Teleorman-Videle, să reacționeze și să ceară demisia domnului Dragnea în primul rând din funcția de președinte al PSD și apoi din toate funcțiile publice pe care le ocupă. Sper din tot sufletul ca oameni precum Ecaterina Andronescu, Mihai Tudose, Chirica și alți disidenți din PSD să convoace de urgență un congres național al partidului și să tranșeze rapid reorientarea PSD către valorile europene și occidentale și renunțarea la alunecarea pe partea distructivă, din punctul meu de vedere, a acestui partid către valori care sunt mai degrabă apropiate de Transnistria, de Belarus, de Rusia lui Putin și pe ici pe colo chiar de Turcia lui Erdogan etc. PSD trebuie să se hotărască dacă va continua parcursul în NATO sau se întoarce în anii cei mai negri ai bolșevismului

In concluzie, planul diabolic al grupului de crima organizata care a capturat guvernarea Romaniei si si-a propus sa pastreze puterea chiar cu pretul in vieti omenesti, asa cum doar FSN-ul a mai facut-o in anii 90 a fost  fost pregătit din timp. Cu o spatamana inainte de Mitingul Diasporei din 10 august, abosult  toți vectorii de imagine ai PSD, inclusiv Liviu Dragnea, colportau ca sigură informația că va fi o Lovitură de stat, organizata din umbra de presedintele Iohannis, SRI, Soros si multinationalele occidentale.

Scopul principal al acestui scenariu a fost acoperirea adevaratei  lovituri de stat gandita la Scrovistea de catre Dragnea, Valcov, Shaideh, Olguta Vasilescu, Manda, Dan si Cliseru care s-au  folosit de Jandarmerie, Grupul Operativ Cercetare/Informare și de structura DIPI, plus diverse persoane aflate pe lista de plată a PSD (filierele baronilor locali) pentru a declanșa violențe asupra jandarmilor și forțări ale cordonului de securitate. Pe de altă parte, ofițeri superiori de la nivelul conducerii jandarmeriei, Cucos, Paraschiv, Sindile, Cazan au făcut și ei parte din acest plan odios.

Pretextul declansator a fost gandit dupa urmatorul scenariu: după ce au enervat mulțimea gazând-ui periodic, au trimis o echipă de jandarmi înspre Springtime. Tot contingentul trebuia în mințile lor diabolică să fie atacat de catre ofiterii DIPI, cei ai Brigazii Speciale de Interventie Vlad Tepes, acoperiti in protestatari, . Au lasat in urma doi jandarmi, printre are si o femeie, fiind convinsi ca vor fi linsati de oamenii furiosi incitati de provocatorii profesionisti. Inca inainte de a se verifica aceast lucru comandanții din teren primeau prin stații: „au omorât doi jandarmi”. În același timp, Antena 3, simultan cu mesajul din stațiile jandarmilor, vorbea despre doi jandarmi linsați de mulțime.

Ghinionul acestor nemernici,urmasi ai criminalilor FSN care au orchestrat la fel destructurarea Pietii Universitatii din 13-15 iunie 1990, a fost ca manifestantii pasnici, cu spirit civic, i-au apărat cu propriile corpuri în timp ce îi duceau spre o zonă sigură.

Urmatorul pas al sangerosului scenariu organizat si coordonat de la Scrovistea de teroristii lui Liviu Dragnea a fost  evacuarea în forță a Pieței Victoria, sub pretextul linșării celor doi jandarmi însă, aici apare prima bizarerie evidenta, ordinul Prefectului era semnat încă de la ora 20:00, dar nu aveau motivarea intervenției, iar aceasta trebuia dată de moartea acelor jandarmi.

La orele 23.00, a inceput macelul impotriva protestatrilor pasnici, gazarea multimii si atacul de o violenta fara precedent, urmata de vanarea tuturor celor care se aflau la aceea ora pe străzile Bucureștiului, fiind convinsi ca luptele de strada ar fi continuat suficient ca Jandarmeria sa invoce masuri urgente si sa fie aplicat urmatorul capitol. Strategii acestei mizerii incalificabile sperau ca multimile sa impinga cordonul de securitate si sa patrunda in cladirea Guvernului, unde erau asteptate de cateva sute de „testoase” echipate cu munitie de razboi. Nu le-a iesit, intrucat majoritatea protestatrilor au ramas pasnici si astfel au dejucat un plan odios.

Daca lucrurile s-ar fi derulat conform proiectiei al carui artizan principal a fost Sebastian Cucos, pe 11 august PSD-Alde ar fi convocat o sesiune extraordinară a Parlamentului și l-ar fi  acuzat pe Iohannis de Tentativă la Lovitură de Stat impotriva Guvernului și implicit de Înaltă Trădare. Urma ca PSD să preia puterea totală în România, apoi schimbau șefii serviciilor secrete și pe cei ai parchetelor, pe motiv de co-conspiratori. In acest sens au fost instruite toate cozile de topor ale Ciumei Rosii din mass-media aservita: Ion Cristoiu, Bogdan Chiriac, Mugur Ciuvica, Mircea Badea, Sorina Ruxandra Matei, Alessandra Stoicescu, Razvan Savaliuc dublati (pentru expertiza) de tradatorii interesului national, fostul colonel Daniel Dragomir data afara din SRI si de fostul general Dumitru Iliescu, o conserva KGB-ista protejata de oamenii lui Ion Iliescu dupa 1990, care au batut campii in aceste zile despre „ucrainizarea Romaniei”pusa la cale de Iohannis, Helvig , CIA si in general tarile occidentale…

Si pentru ca acest plan odios a fost demantelat pas cu pas, acum, toți cei care au fost implicați în adevarata Lovitura de Stat incercata de PSD și complicii săi din Ministerul de Interne,  încearcă să blocheze ancheta. Refuză comisia de anchetă, Prefectul Bucureștiului nu trimite copia ordinului din 10 august, iar în presa aservită continuă propaganda.