Cinci motive pentru care cred ca PNL este un cal mort intr-o cursa cu obstacole plina de magari

1503

Simplu, sec si fara nici un artificiu, daca maine s-ar prabusi sinistra guvernare pesedista si am fi chemati cu totii la alegeri anticipate, cu cine am putea inlocui Ciuma Rosie? Cu Ciuma Galbena? Ce alternativa ne ofera PNL, ce program de guvernare? Unde sunt solutiile salvarii capitalului autohton? Ce s-a ales din consistentul dicton “Prin noi insine”… cand liberalii devin potenti, doar cand sunt conectati la bugetul public?…

Ma rog, pentru a nu mazgali foaia cu tot felul de invective care-mi umplu mintea cand vorbesc despre opozitia impotenta si blatista, ba chiar complice cu mizerabilii din Kisselef, macar in privinta alegerilor dinr-un singur tur de scrutin, voi trece rapid la prezentarea celor cinci motive pentru care consider PNL-ul, istorie… o istorie trista si promiscua.

Motivul unu

Lipsa oricarei viziuni asupra guvernarii, mascata in predicate prafuite rostite monoton de niste comunicatori fara energie, care vin sa certe cu voci pitigaiate debandada pesedista, fara insa a oferi nici macar o singura solutie viabila.

Motivul doi
Tristul PNL de astazi nu mai are nici o conexiune cu mediul de afaceri. Nu ataca nimeni la baioneta, incercarea odioasa a Ciumei Rosii de reinstaurare a monopolului de stat in toate aspectele parteneriatului public-privat. Intreprinderile mici si mijlocii se prabusesc, capitalul autohton este aproape integral in insolventa, iar liberalii tac chitic…

Motivul trei
Majoritatea liberala din administratie are probleme penale, legate de coruptie si abuz in serviciu, liderii din teritoriu au ramas mufati in monstruosul USL. Componenta pedelista este in continuare toxica si nefrecventabila.

Motivul patru

PNL a pierdut definitiv Capitala. La cat de abject este administrat Bucurestiul de ventrilocul lui Pandele, aka Ciuma Roz, sa nu fie chiar nimeni capabil sa atace cele 6 sectoare, Primaria Generala si Ilfovul, denota ca liberalii vor sa conduca un tren fara locomotiva.

Motivul cinci
In spatiul public, apar niste comunicatori bizari care confuzeaza si mai tare electoratul de dreapta prin mesajele lor anti-justitie si orientate impotriva principiilor nord-atlantice. Sa enumar doar cativa: Virgil Guran, condamnat in prima instanta pentru evaziune fiscala, care latra cu spume la gura la RTV si A3 impotriva DNA, Petre Roman, cercetat pentru crime impotriva umanitatii, generalul Dobritoiu, Daniel Zamfir, sotul artagoasei Oana Stancu de la Antena 3, Razvan Prisca si alte vuvuzele ale razboiului unui sistem mafiot cu Statul de Drept.

Ca o concluzie trista:

PNL, la o suta de ani de la faurirea Marii Unirii, opera magistrala a ilustrilor Bratieni a ajuns o martoaga moarta de foame, cu privirea stinsa care se incapataneaza sa alerge intr-o cursa cu obstacole, alaturi de niste magari grasi si sanatosi, sperand sa ajunga printr-un miracol la jaratecul numit bugetul public!