Care sunt gruparile politico-infractionale care au declarat razboi Statului de Drept?

1662

Statul roman este parazitat de cateva grupari de crima organizata cu adanci ramificatii politice, care si-au propus sa duca un razboi de uzura pana la acapararea totala a institutiilor democratice.  Este in joc supravietuirea si prosperitatea lor, iar faptul ca presedintele Iohannis, DNA, SRI, un numar cat mai mare de magistrati si functionari publici s-au hotarat sa respecte principiile corectitudinii, competentei si predictibilitatii noastre in alianta Nord-Atlantica pe componenetele ei principale: UE si NATO, ameninta pozitiile castigate de corifeii lui Ion Ilici Iliescu, profund conectate la interesele Moscovei in regiune.

Asadar, ne aflam in plin razboi intre paradigme: democratia occidentala versus democratia originala; capitalism impotriva oligarhiei si competenta vs clientalirism.

„Marea provocare pentru presedinte si aliatii sai este ca se lupta simultan cu patru grupari distincte care, din februarie incoace, si-au pus deoparte divergentele, si-au unit eforturile si actioneaza ca un corp comun”, observa si Turturica, un jurnalist experimentat in meandrele dambovitene.

Prima grupare oculta si cea mai agresiva este formata in jurul lui Liviu Dragnea din majoritatea baronilor din teritoriu, dublati de fosti ofiteri din serviciile secrete, dati afara fie pentru incompetenta, coruptie sau colaborare cu servicii ostile NATO si magistrati santajabili.
Un alt grup este reprezentat de conservele Kremlinului in sistemul romanesc, condus, dupa 1990 de Iliescu. Cei mai vocali atacatori ai orientarii noastre pro occidentale sunt Serban Nicolae, care acuza CIA si Marea Britanie de actiuni ostile Romaniei, Dumitru „Mitica” Iliescu, care l-a facut porc pe ambasadorul SUA, Klemm si Valer Dorneanu, presedintele CCR, cel din cauza caruia a picat amendamentul lui Ticu Dumitrescu privind lustratia – el coordoneaza magistratii pentru a lua decizii favorabile penalilor politici.
Grupul Tariceanu in care actioneaza fosti securisti din DIE si fosti ofiteri SIE scosi la pensie, fideli axei Budapesta (AVO)- Moscova (SVR), la care se adauga si numerosi oameni de afaceri certati cu legea, precum Puiu Popoviciu, ginerele comunistului sinistru Ion Dinca „Teleaga”.
Gruparea oamenilor de afaceri anchetati de DNA, DIICOT si Parchetul General, care au prosperat sub conducerea ticaloasa a lui Traian Basescu cu sprijinul operativ al Elenei Udrea, o turturica hranita cu graunte de unii atasati ai Ambasadei Federatiei Ruse. Pentru ca sunt vanati de oamenii legi, ei ar prefera destabilizarea Romaniei decat sa mearga la puscarie pentru faptele lor.

Daca observam cum atentie cum au fost alterate, in ultima vreme, principalele decizii care tin de Statul de Drept, ca de exemplu: hotararile Inaltei Curti de a relua procesele in care sunt judecati liderii PSD si ALDE, anvergura asaltului mediatic al vuvuzeleor Antenei 3 si RTV, dupa deciziile incredibile date de Curtea Constitutionala, toate declaratiile publice ale lui Valer Dorneanu, care a ridiculizat munca procurorilor DNA in dosarul „Belina”, orientarea politicii externe, condusa de fostul securist comunist, Teodor Melescanu, la prioritatile Ungariei, transformarea atacurilor lui Calin Popescu Tariceanu la adresa ambasadorului SUA in linia de comunicare oficiala a Parlamentului, modificarile retrograde ale ministrului Justitiei, Tudorel Toader, putem constata cat de redutabile sunt aceste „gasti mafiote” care submineaza Romania.
Singura noastra posibilitate de a combate acest miselesc atac la adresa democratiei este participarea la actul politic prin manifestele societatii civile: greve, proteste si actiuni care sa le demonstreze acestor „penali” josnici ca suntem un popor treaz, vigilent si constient de ceea ce dorim, nu doar o populatie inerta, pasiva si ignoranta!